1 Kasım 2010 Pazartesi

www.dekorsticker.com

Sevgili arkadaşlarım,
Küçük bir dokunuşun evlerimizi nasıl güzelleştireceğini biliyor musunuz?
Dekoratif aynalar ve stickerlarla evlerimize bambaşka bir hava katmamıza yardımcı olan bir site tanıtacağım sizlere; www.dekorsticker.com.
Herşeyden önce, tamamen Türk Malı ürünler bulunan bu siteyi ben dolaşmaya doyamadım. Ürünlerin üretimleri Türkiye'de yapılmakta ve özel paketinde uygulamaya hazır olarak bizler için kesilmiş şekilde teslim edilmekte. Stickerlarımızı, 
-Duvar yüzeyleri, Tüm beyaz eşyalar yüzeylerinde,
-Tüm seramik (mutfak & banyo) ve ahşap yüzeyler, 
-Cam ve Zemin yüzeylerde ve hayalinize uygun tüm alanlarda güvenle uygulayabiliyoruz.

Dekor Stickerlarımızı yapıştırmak için hiçbir yapıştırıcıya ihtiyacımız yok. Paketi açtıktan sonra hemen uygulayabiliyoruz. Dekor Stickerlarımızı uyguladığımız alandan sökmek istersek mekana hiçbir zarar vermeden çıkarabiliyoruz ancak aynı alana tekrar uygulama yapmamalıyız. Dekor Stickerlar dış etkenler ( Su,yağmur, kesici bir aletle 

kazınma veya zedelenme, güneş, kimyevi maddeler, yüksek ısı vb... ) olmadığı sürece İç mekanlarda 5 yıl , Dış mekanlarda ürününe göre 6 ay ile 2 sene arasında değişen sürelerde dayanıklılık gösteriyor... Gerçekten harika değil mi?

Siteden beğendiğim birkaç örneği paylaşayım:

                          



                              

                              




Siz de bu güzel stickerlara sahip olmak istiyorsanız hemen web sitesini ziyaret edebilir ve güvenle satın alabilirsiniz:


www.dekorsticker.com

0 yorum: